Voorbereidend grondwerk

Grondverkoop

Voorbereidend grondwerk Wilt u lekker aan de slag met uw tuin, vijver of bestrating, maar geen puf of tijd om het zware werk er bij te doen? Dat treft, u bent meteen op het juiste adres.
TMG Grondwerken kan u niet alleen goed ondersteunen door het leveren van allerlei soorten zand, grind en aarde, maar ook bij het afgraven ervan bij u thuis, uw bedrijf of instelling. Het weghalen van een boomwortel of afgraven van een waterpartij is vaak (te) zwaar voor doe-het-zelvers, dus wij zijn u graag van dienst.

Advies

Weet u nog niet precies wat u wilt? Geen probleem! U kunt samen met één van onze specialisten ideeën uitwisselen en een ontwerp maken. Vervolgens kunnen wij naast het afgraven van uw grond ook uw tuin of bedrijfsterrein keurig en vakkundig van bestrating voorzien.

Neem vrijblijvend contact op voor advies en informatie. TMG Grondwerken denkt graag met u mee! U zult verbaasd zijn over de scherpe prijzen én de snelheid van leveren! Contact opnemen kan door ons te bellen of een email te sturen. Zie hiervoor de contactgegevens aan de rechterzijde van deze pagina.

Bij TMG Grondwerken bent u aan het juiste adres voor:

  • Allerlei soorten grond, ophoog-, stop- en straatzand, grind, keien en bestratingsmateriaal
  • Aan- en afvoer van teelaarde en steenpuin, omspitten en nivelleren van tuinen, algemene grondwerken
  • Schuttingschermen, rabatschuttingen, schuttingpoorten, (beton)gaasschermen of hekwerken
  • Aanleg van paden, opritten en terrassen in natuursteen
  • Leveren en leggen van graszoden

Vanuit de vestigingsplaats in Wijdewormer beperkt het werkgebied zich niet tot de regio rond Zaandam en Purmerend, maar wordt ook gewerkt in en rond Haarlem, Alkmaar, Hoorn en Amsterdam. Kortom: Noord-Holland. Het klantenbestand van TMG Grondwerken bestaat uit particulieren, bedrijven en instellingen.

Bent u geïnteresseerd in het inhuren van TMG Grondwerken voor het afgraven van uw tuin? Of wellicht in één van onze andere diensten? Schroom niet en neem gratis en vrijblijvend contact op met een van onze vakmensen. Wij zijn u graag van dienst!