TMG Grondwerken

Vlonders

Vlonder aan water

Vlonder aanleggen? TMG Grondwerken

Een vlonder laten aanleggen in uw tuin of houten terras maken? TMG Grondwerken is gespecialiseerd in het aanleggen van vlonders, zowel houten vlonders als composiet vlonders in uw tuin. Uw vlonder laten leggen aan het water of op balkon of terras? Wij realiseren graag de aanleg van uw vlonder in elke situatie. Nadat wij samen met u de wensen in kaart hebben gebracht, gaan wij graag voor u aan de slag!

Vlonders aanleggen in de tuin

Bij het aanleggen van een vlonder of terras in de tuin wordt vaak gebruik gemaakt van (hard)hout. Tegenwoordig is gebruik van een composiet variant op hardhouten planken een opkomende trend. Composiet vlonders lijken immers sprekend op hardhouten vlonders. Beide materiaalsoorten bieden een goed alternatief voor tegels bij het aanleggen van een vlonder als aansluiting op uw huis of woonkamer.

Vlonder materiaalsoorten

U kunt kiezen uit verschillende materiaalsoorten passend bij uw smaak of tuin, zoals;

 • Hardhouten vlonderplanken
 • Douglas vlonderplanken
 • Grenen vlonderplanken
 • Vuren vlonderplanken
 • Composiet vlonderplanken

Natuurlijke uitstraling van uw vlonder

Uw tuin sfeervoller maken met een vlonder, bijvoorbeeld voor een terras, steiger, veranda of vlonderterras?

Met een houten of composiet vlonder krijgt uw terras en tuin een natuurlijke uitstraling, waarbij door gebruik van kwalitatief hoogstaand materiaal een lange levensduur gewaarborgd is. Daarbij is keuze uit diverse kleurstellingen, zodat altijd een mooi geheel ontstaat binnen de bestaande situatie.

Wat kost de aanleg van een vlonder?

Wilt u een offerte op maat voor het aanleggen van een vlonder in uw tuin? De kosten van een vlonder zijn afhankelijk van de gebruikte houtsoort of composiet, en het aantal vierkante meters. Onze kosten zijn transparant opgebouwd en worden vooraf altijd geoffreerd. Neem contact met ons voor gericht advies of een vrijblijvende offerte gericht op uw situatie. Vermeldt bij uw aanvraag zoveel mogelijk informatie zoals het totaal aantal vierkante meters, het gewenste materiaalsoort en het type ondergrond.

Waarom uw vlonder laten leggen door TMG?

TMG Grondwerken heeft jarenlange ervaring in het aanleggen van vlonders ten behoeve van veranda of terras, maar ook als steiger is de vlonder een populaire toepassing. TMG maakt daarbij ook gebruik van duurzaam FSC Hardhout en composiet. Veelal wordt een antislip profiel toegepast uit het oogpunt van veiligheid. TMG denkt met u mee om in uw specifieke situatie de beste oplossing te leveren!

Ontwerp op maat

Tijdens een oriënterend gesprek worden uw wensen besproken. Stijl, budget, materiaalsoort, oppervlakte en bijzondere wensen worden doorgenomen. Daarna wordt een ontwerp en een offerte gemaakt, waar vervolgens de aanleg van uw vlonder werkelijkheid wordt!

Bel ons op 0299-323350 of neem contact op voor vragen of om direct een afspraak te maken.

Behalve voor vlonders, terrassen en steigers bent u bij TMG ook aan het juiste adres voor:

 • Aan- en afvoer van teelaarde en steenpuin, omspitten en nivelleren van tuinen, algemene grondwerken
 • Schuttingen, tuinschermen, tuinmuren en andere erfafscheidingen
 • Aanleg van paden, opritten en terrassen in natuursteen
 • Leveren en leggen van graszoden
 • Beschoeiingen en damwanden
 • Rooien van bomen en struiken

Vanuit de vestigingsplaats in Wijdewormer beperkt het werkgebied zich niet tot de regio rond Zaandam en Purmerend, maar wordt ook gewerkt in en rond Haarlem, Alkmaar, Hoorn en Amsterdam. Kortom: Noord-Holland. Het klantenbestand van TMG Grondwerken bestaat uit particulieren, bedrijven en instellingen.

Vlonders en steigers - TMG Grondwerken Vlonders en steigers - TMG Grondwerken