TMG Grondwerken

Beschoeiingen

Beschoeiingen TMG Grondwerken

Beschoeiing plaatsen door TMG Grondwerk

Wilt u een nieuwe beschoeiing plaatsen in uw tuin? TMG Grondwerken is gespecialiseerd in het slaan van beschoeiingen in de meest uiteenlopende situaties. Een goede beschoeiing of grondkering in uw tuin is essentieel om grond van water te scheiden.
Door het plaatsen van een beschoeiing voorkomt u dat kostbare grond verloren gaat aan de waterkant. Tevens kan door een beschoeiing de tuin worden opgehoogd.
Wanneer er sprake is van een hoge gronddruk, is een zogenaamde damwand in uw tuin een betere oplossing.

Materiaalsoorten beschoeiingen

Afhankelijk van de situatie of uw persoonlijke wens kunnen de volgende beschoeiingsmaterialen gebruikt worden;

  • Hardhouten beschoeiing
  • Kunststof beschoeiing
  • Betonnen beschoeiing
  • Stalen beschoeiing

Beschoeiing laten plaatsen? TMG Grondwerken!

Omdat beschoeiingen continu aan water en lucht worden blootgesteld, wordt meestal hardhout toegepast.
Bij het plaatsen van een hardhouten beschoeiing worden de hardhouten planken een paar graden naar binnen geplaatst. Deze worden door zogenoemde ankers in de grond op hun plaats gehouden. Wij plaatsen de hardhouten palen om de 50 cm om zo verzakking te voorkomen. Om vervolgens de hoogte van de palen te bepalen is de regel om 1/3 boven de grond te houden.
Dit is van groot belang om optimaal resultaat en maximale levensduur van uw nieuwe beschoeiing te kunnen garanderen. Daarnaast zorgt het voor een rechte lijn van de beschoeiing. De verankering wordt afhankelijk van de situatie om de 2 meter geplaatst. Door middel van een  gording wordt er meer sterkte aan de beschoeiing gecreëerd en afwijking in de lengte voorkomen.
Vervolgens plaatsen wij naar wens een kunststof beschoeiing, houten beschoeiing, betonnen beschoeiing of stalen beschoeiing.

Plaatsing van beschoeiing

Wat kost een beschoeiing plaatsen of een bestaande beschoeiing vervangen?

Graag vertellen wij u wat de kosten zijn van het plaatsen van een beschoeiing of een bestaande beschoeiing vervangen. De kosten voor een beschoeiing per meter is afhankelijk van het materiaalsoort en het totaal aantal meters.
TMG Grondwerken heeft al 20 jaar ervaring in beschoeiingen, damwanden en grondkeringen.
Zowel particulieren als bedrijven zijn uiterst tevreden met de creatieve oplossingen die wij aandragen om de gewenste situatie buiten te bereiken. We springen snel in op uw vraag als dat nodig is, maar kunnen net zo makkelijk een kijkje nemen en een scherpe offerte maken. Onze kosten zijn transparant opgebouwd en worden vooraf altijd geoffreerd. Neem contact met ons voor gericht advies of een vrijblijvende offerte gericht op uw situatie.

Meer informatie over het plaatsen van een beschoeiing?

Wilt u advies over de beste optie voor uw situatie? Neem dan contact met ons op.
U kunt ons ook bellen op 0299-323350. Wij vertellen u graag wat mogelijk is.

Behalve voor het plaatsen van beschoeiingen bent u hier ook aan het juiste adres voor:

Vanuit de vestigingsplaats in Wijdewormer beperkt het werkgebied zich niet tot de regio rond Zaandam en Purmerend, maar wordt ook gewerkt in en rond Haarlem, Alkmaar, Hoorn en Amsterdam. Kortom: Noord-Holland. Het klantenbestand van TMG Grondwerken bestaat uit particulieren, bedrijven en instellingen.

Beschoeiing plaatsen - TMG Grondwerken Beschoeiing plaatsen - TMG Grondwerken