Houten schutting plaatsen

Schuttingen

Houten schutting plaatsen Een schutting laten plaatsen in uw tuin? Denk dan aan TMG Grondwerken! Een schutting plaatsen is namelijk vakwerk!
Een tuinafscheiding of schutting in uw tuin is onmisbaar om uw eigen terrein af te bakenen. Naast het afscheiden van uw tuin zorgt een schutting ook voor privacy.
Zoekt u een bedrijf dat een nieuwe schutting plaatst of uw oude schutting vervangt? Dan bent u bij TMG Grondwerken aan het juiste adres.
Bij het vervangen van uw bestaande schutting voeren wij de oude schutting voor u af!

Schutting laten plaatsen?

Niet alleen de tuin, maar ook de schutting of erfafscheiding verdient de aandacht. Er zijn diverse materiaalsoorten die geschikt zijn als tuinafscheiding of schutting.
Belangrijk is uiteraard uw keuze van schuttingsoort en uw budget. Kiest u bijvoorbeeld voor een houten schutting of een schutting van grenenhout? Of wilt u liever een schutting van geïmpregneerd hout?
Wij denken graag met u mee! Samen met u bekijken wij de mogelijkheden, de ondergrond waar de schutting op komt te staan en het aantal meter aan schutting.

U kunt ook direct een offerte aanvragen! Stuur ons zoveel mogelijk informatie over de afmetingen en een foto van de tuin, zo kunnen wij u een passende offerte toesturen!

Soorten schuttingen en levensduur

TMG Grondwerken levert diverse soorten houten schuttingen. Echter zijn er veel belangrijke productverschillen waar u rekening mee moet houden bij het kiezen van een nieuwe schutting.
Hulp nodig bij het kiezen van een een nieuwe schutting? Bekijk hier de voor- en nadelen per productsoort.

Soort: Hardhout Grenenhout Geïmpregneerd
Levensduur 20-25 jaar 10 jaar 10-15 jaar
Onderhoud Weinig Veel Gemiddeld
Fundering Niet nodig Niet nodig Niet nodig
Privacy ++ ++ ++
Geluidswerend +
Demontabel + +
Prijs +++ + +
Uitstraling +++ + ++
Zelf plaatsen? + ++ ++

Wat kost een schutting plaatsen

De kosten van een schutting plaatsen zijn afhankelijk van het materiaalsoort en het aantal meters schutting. Wilt u weten wat de kosten zijn van een schutting plaatsen?
Vul dan ons contactformulier in met zoveel mogelijk informatie over de huidige situatie. U krijgt van ons direct een offerte op maat.
Wij komen ook net zo lief een kijkje nemen op locatie om een scherpe offerte op maat te maken. Zo zijn de kosten transparant en weet u direct waar u aan toe bent.
Nadat overeenstemming over begroting en planning is bereikt wordt de schutting vakkundig en snel geplaatst. Omdat de prijs van uw schutting inclusief de montage vastligt komt u achteraf nooit voor verrassingen te staan. Want afspraak is afspraak!

Meer informatie over het plaatsen van een schutting?

Wilt u advies over de beste optie voor uw situatie? Neem dan contact met ons op.
U kunt ons ook bellen op 06-51055645. Wij vertellen u graag wat mogelijk is.

Behalve voor het plaatsen schuttingen bent u hier ook aan het juiste adres voor:

  • schuttingschermen, rabatschuttingen, schuttingpoorten, (beton)gaasschermen of hekwerken
  • aan- en afvoer van teelaarde en steenpuin, omspitten en nivelleren van tuinen, algemene grondwerken
  • aanleg van paden, opritten en terrassen in natuursteen
  • vlonders van hardhout of composiet / kunststof
  • leveren en leggen van losse graszoden
  • rooien van bomen en struiken

Vanuit de vestigingsplaats in Wijdewormer beperkt het werkgebied zich niet tot de regio rond Zaandam en Purmerend, maar wordt ook gewerkt in en rond Haarlem, Alkmaar, Hoorn en Amsterdam. Kortom: Noord-Holland. Het klantenbestand van TMG Grondwerken bestaat uit particulieren, bedrijven en instellingen.

Schuttingen - TMG Grondwerken