Schutting erfgrens

Erfafscheiding Projectbouw

Wanneer u een schutting wilt plaatsen om uw erfgrens te bepalen bent u bij TMG Grondwerken aan het juiste adres. Onze professionals hebben jarenlange ervaring met het plaatsen van schuttingen. Wij helpen u dan ook graag verder.

Bij TMG staan we voor een nuchtere en projectgerichte aanpak, kwaliteit, meedenken met de opdrachtgever, betrouwbaar en zijn wij professioneel georganiseerd. Tevens streven wij er altijd naar om een klus zo snel en vakkundig mogelijk uit te voeren, zodat u zo min mogelijk overlast ervaart en wij een topresultaat kunnen leveren. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden van het plaatsen van een schutting op de erfgrens.

Erfgrens bepalen

Voordat wij een schutting gaan plaatsen, is het belangrijk te weten waar de erfgrens is. Dat kan door grensinformatie op te vragen bij het kadaster of u kunt de erfgrens opnieuw zichtbaar maken met een landmeter. Zo weet u zeker dat uw erfafscheiding op de juiste plek in uw tuin wordt geplaatst. Ook voorkomt u eventuele conflicten met uw buren.

Welk type schutting moet ik kiezen?

Het plaatsen van een schutting op de erfgrens vraagt om vakwerk. Daarom zijn wij de ideale partner voor deze klus. Een voordeel aan een schutting in de tuin is dat het voor privacy kan zorgen. Daarnaast zorgt een schutting voor het afschermen van uw eigen terrein. Er zijn diverse materiaalsoorten die geschikt kunnen zijn als tuinafscheiding. U kunt kiezen uit bijvoorbeeld een hardhouten schutting, een schutting van grenenhout of geïmpregneerd hout. Belangrijk is uw keuze van schuttingsoort en uw budget. Samen met u bekijken wij de mogelijkheden.

Meer informatie? Neem contact op!

Bent u geïnteresseerd in het plaatsen van een schutting op de erfgrens of wilt u meer informatie over een van onze andere diensten? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op 0299-323350 of stuur een email naar [email protected]. Wij staan voor u klaar en kijken graag samen met u naar de mogelijkheden.

Volg ons ook op Facebook!