Erfafscheiding

Erfafscheiding ProjectbouwTMG Grondwerken biedt ondersteuning in de projectbouw en bij grootschalige bouwprojecten. Aannemers waarderen onze aanpak in projecttuinbouw en onze snelheid in het plaatsen van meerdere erfafscheidingen tussen nieuwbouwwoningen. TMG Grondwerken heeft ervaring en affiniteit met projectbouw. Wij helpen u dan ook graag met het aanleggen van meerdere achtertuinen. Hiermee zorgen wij ervoor dat er een strak en evenwichtig beeld rondom de opgeleverde nieuwbouwprojecten ontstaat!

Projectbouw

Door gebruik te maken van het laten plaatsen van een erfafscheiding tussen nieuwbouwwoningen genieten de nieuwe bewoners direct van hun privacy. Daarnaast kunt u als aannemer ons ook inschakelen voor het compleet aanleggen van tuinen in de projectbouw. Dit geeft als voordeel dat de nieuwe bewoners niet worden achtervolgd door de gedachte dat “de tuin nog moet”. Dit zal het kopen van een woning ook aantrekkelijker maken!

Waarom TMG Grondwerken?

TMG Grondwerken is al 20 jaar hét adres als het gaat om alles wat in en om de tuin moet gebeuren! Wij werken altijd met een professionele en projectgerichte aanpak, waar wij uw ideale partner zijn bij de tuinaanleg of het plaatsen van een erfafscheiding. Daarnaast hecht TMG Grondwerken veel waarde aan kwaliteit en flexibiliteit, wij denken altijd met u als opdrachtgever mee! Naast het plaatsen van erfafscheidingen bent u bij TMG Grondwerken tevens aan het juiste adres voor vele andere diensten. Onder andere voor sierbestrating, het aanleggen van vijvers, gazons, vlonders, beschoeiingen en damwanden. Bent u opzoek naar een bedrijf dat een tuin kan ophogen, onderhouden of compleet kan renoveren? Ook deze diensten zitten in het dienstenpakket van TMG Grondwerken!

Interesse in een erfafscheiding laten plaatsen?

Bent u als aannemer geïnteresseerd in het laten plaatsen van een erfafscheiding? Of wilt u meer informatie over één van onze andere diensten? Neem gerust contact met ons op! TMG Grondwerken voorziet u altijd van advies en informatie en denkt graag met u mee!

Volg ons ook op Facebook!