Tuin ophogen

Bij TMG Grondwerken kunt u terecht voor de meest uiteenlopende soorten grondwerk, van het ophogen van uw tuin, tot het toepassen van grondverbetering. Alles wat u kunt bedenken is mogelijk. Wij verzorgen grondwerk in de regio Noord-Holland. Dus niet alleen in onze vestigingsplaats of Purmerend, gewoon van Zandvoort tot Amsterdam en van Den Helder tot de Haarlemmermeer.

Wij beschikken over een uitgebreid machinepark met moderne grondwerk machines.  U kunt dus voor ieder soort klus bij ons terecht. Zo ook het ophogen van uw tuin. Dit lossen we direct voor u op. Wanneer wij uw tuin ophogen, voeren wij de vrijgekomen grond voor u af en verwerken we dit volgens de geldende milieu-eisen.

Onze werkzaamheden

In de loop van jaren kan het gebeuren dat uw tuin verzakt. Naast het ophogen van uw tuin kunt u er ook voor kiezen om uw huidige tuin leeg te halen  en een nieuwe tuin aan te leggen. Wij zijn een allround bedrijf en dus multi-inzetbaar. Samen met u kijken we naar uw wensen en wat het beste bij u past. Zo komen we samen tot een ontwerp dat perfect aansluit op uw wensen en door ons uitgevoerd kan worden. Wanneer u een andere klus heeft is dat uiteraard ook bespreekbaar. Hieronder vindt u een kleine greep uit de verschillende werkzaamheden die wij aanbieden:

Meer informatie

Wilt u meer informatie of heeft u vragen over het laten ophogen van uw tuin? Of wilt u meer informatie over één van de andere werkzaamheden van TMG Grondwerken? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn een professioneel bedrijf met jarenlange ervaring en zorgen altijd voor tevreden klanten. We kijken graag samen met u naar de mogelijkheden, en hopelijk kunnen wij zo snel mogelijk te werk gaan!

tuin ophogen