Graszoden laten leggen

Wilt u uw tuin een nieuwe look geven door middel van een mooi gazon, maar heeft u geen zin of tijd om zelf nieuwe graszoden te leggen? Kies dan voor TMG Grondwerken! Wij zijn hét adres als het gaat om alles wat in en om de tuin moet gebeuren. Graag vertellen we u meer over het aanleggen van graszoden en wat wij voor u kunnen betekenen!

Wat zijn graszoden?

Een graszode is een dunne plak bestaande uit boven-, en ondergrondse plantendelen, weinig aarde en wortels van gras. Deze zoden worden op grote percelen geteeld. Vervolgens moeten ze ruim een jaar worden geteeld voordat ze geoogst kunnen worden. Hierdoor ontstaat er een dichte grasmat met wortels. Door deze wortels kan er een compacte rol van de graszode gemaakt worden die vervolgens in uw tuin neergelegd kan worden en zo aan uw grond kan groeien.

Waarom graszoden laten leggen door TMG Grondwerken?

Het aanleggen van een mooi gazon door middel van graszoden kost veel tijd en energie. Waarom zelf graszoden aanleggen wanneer u het ook door een professioneel bedrijf kan laten doen? TMG Grondwerken kan u namelijk volledig ontzorgen in de aanleg van een gazon! Het laten leggen van graszoden vraagt om kennis en vakmanschap. Zaken die u met een gerust hart aan ons kunt toevertrouwen. Wij staan namelijk voor vakwerk als het gaat om tuinaanleg en tuinontwerp. Daarnaast maken onze professionals gebruik van de juiste machines en gereedschap tijdens het aanleggen van graszoden in uw tuin, waardoor u gegarandeerd hoge kwaliteit kunt verwachten.

Uw tuinaanleg volledig ontzorgen?

Wilt u naast het laten leggen van graszoden de rest van uw tuinaanleg ook uit handen geven? Dat kan! Wij bieden u namelijk graag volledige ontzorging aan. Wanneer u zelf al een idee over uw tuinontwerp heeft gebruiken we dat als basis en bespreken we samen uw eisen en wensen. Heeft u nog geen idee? Dan kunnen wij een persoonlijk ontwerp voor u maken!

Graszoden laten leggen door een expert? Neem contact op!

Wilt u graszoden laten leggen of uw volledige tuinaanleg uit handen geven? Neem dan contact met ons op!

Volg ons ook op Facebook!