TMG Grondwerken

Bestratingen

Bestratingen - TMG Grondwerken

Bestratingen in heel Noord Holland

Bestratingen, u kunt er vrijwel niet aan ontkomen. Overal waar u kijkt ziet u het. Of het nu gaat om het terrein van uw bedrijf, uw oprit, terras of de tuin van uw eigen woning. De bestrating vormt de ‘infrastructuur’ van uw tuin en/of oprit. Door zorgvuldig ontwerpen en plannen vooraf kan de bestrating deel gaan uitmaken van de omgeving en perfect opgaan in uw tuin of uw bedrijfsterrein.

Verschillende soorten bestrating

De stratenmakers van TMG Grondwerken verstaan hun vak uitstekend. Het bedrijf legt alle soorten bestratingen aan, waaronder terrassen, opritten enz. van gebakken klinkers, betonklinkers, betontegels en natuursteen. Door te kiezen voor TMG Grondwerken kiest u voor een schitterende tuin en/of oprit waar u met plezier van kunt genieten.

Heeft u zelf een leuk idee of ontwerp voor bestrating? Ook dat werkt men graag voor u uit! U kunt daarvoor vrijblijvend contact opnemen met één van onze specialisten. Er wordt dan een mooi ontwerp speciaal voor u gemaakt of uw eigen ontwerp wordt vakkundig uitgewerkt.

Behalve voor sierbestrating bent u hier ook aan het juiste adres voor:

Vanuit de vestigingsplaats in Wijdewormer beperkt het werkgebied zich niet tot de regio rond Zaandam en Purmerend, maar wordt ook gewerkt in en rond Haarlem, Alkmaar, Hoorn en Amsterdam. Kortom: Noord-Holland. Het klantenbestand van TMG Grondwerken bestaat uit particulieren, bedrijven en instellingen.

Heeft u interesse in één van onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dit kan telefonisch of door een e-mail te sturen. De contactgegevens vindt u aan de rechterzijde van deze pagina. Wij zijn u graag van dienst!

Bestrating voortuin - TMG GrondwerkenBestrating voortuin - TMG Grondwerken