Grondwerk Noord-Holland

Grondwerk

Grondwerk Noord-HollandGrondwerk in de regio Noord-Holland Degelijk grondwerk vormt letterlijk de basis van een mooie tuin, oprit of terras. Het is specialistisch werk dat u wilt laten uitvoeren door ervaren vakmensen met de juiste grondwerkmachines en geschikt gereedschap. Op deze manier ziet alles rondom uw huis of bedrijfspand er weer jarenlang professioneel mooi vlak uit.

Grondwerk in Purmerend

Bij TMG Grondwerken kunt u terecht voor de meest uiteenlopende soorten grondwerk, zoals het afgraven van een tuin, de aanleg van een oprit of terras, het maken van een vijver, het graven van sleuven voor een beregeningssysteem of drainage, het toepassen van grondverbetering, het is eigenlijk teveel om allemaal op te noemen. Wij verzorgen grondwerk in de regio Noord-Holland. Dus niet alleen in onze vestigingsplaats of Purmerend, gewoon van Zandvoort tot Amsterdam en van Den Helder tot de Haarlemmermeer.

Grondwerk in Zaandam

Woont u in de Zaanstreek? Ook daar zijn we actief. TMG Grondwerken beschikt over een uitgebreid machinepark met moderne grondwerkmachines in allerlei maten. Wat zijn uw plannen? De oprit weer mooi vlak maken of een zwembad in de achtertuin afgraven? Ook voor iedere klus daartussen kunt u bij ons terecht. Denkt u ook aan het afvoeren van alle grond die vrijkomt bij graafwerk? Dit lossen we meteen voor u op. Als u dat wilt, dan voeren we vrijgekomen grond voor u af en verwerken we dit volgens de geldende milieu-eisen.

Een echte one stop shop voor grondwerk in de regio Noord-Holland

Wij bieden u graag volledige ontzorging aan. Natuurlijk is het grondwerk de basis, vaak stopt het daar niet. Wilt u dat we starten met het leeghalen van de bestaande tuin en een volledig nieuwe tuin voor u aanleggen? Geen probleem. Dat doen we graag. Hieronder een kleine greep uit de verschillende werkzaamheden die wij aanbieden:

  • Rooien van bomen en struiken.
  • Verwijderen van de oude grasmat.
  • Aanleg van paden, opritten en terrassen.
  • Aan- en afvoer van teelaarde en steenpuin, omspitten en nivelleren van tuinen, algemene grondwerken.
  • Leveren van allerlei soorten grond, zand en grind.
  • Tuinhuisjes en blokhutten.

U ziet, met TMG Grondwerken haalt u een ervaren allrounder in huis. Mogen wij u ook helpen?
Neem contact met ons op of bel ons op 06-51055645 .

Vanuit onze vestigingsplaats in Wijdewormer voeren we grondwerk in de regio Noord-Holland uit. De hele regio. Het maakt ons niet uit of u uit Haarlem, Alkmaar, Hoorn of Amsterdam komt. Overal werken we met evenveel plezier. Dit doen we voor particulieren, bedrijven en instellingen.

Grondwerk- TMG GrondwerkenGrondwerk- TMG Grondwerken