Tuingrond afvoeren

Bij TMG Grondwerken kunt u terecht voor de meest uiteenlopende soorten grondwerk, zoals het tuingrond afvoeren of de aanleg van een oprit of terras. Eigenlijk alles wat u kunt bedenken! Wij verzorgen namelijk grondwerk in de regio Noord-Holland. Dus niet alleen in onze vestigingsplaats of Purmerend, gewoon van Zandvoort tot Amsterdam en van Den Helder tot de Haarlemmermeer.

Wij beschikken over een uitgebreid machinepark met moderne grondwerk machines. U kunt dus voor ieder soort klus bij ons terecht. Zo ook het afvoeren van tuingrond. Dit lossen we direct voor u op. Wanneer wij tuingrond afvoeren, voeren wij de vrijgekomen grond voor u af en verwerken we dit volgens de geldende milieu-eisen.

Onze werkzaamheden

Uiteraard is de grond in uw tuin de basis, maar vaak stopt het daar niet. Wanneer wij uw tuingrond afgevoerd hebben kunt u ons ook inschakelen voor het leeghalen van uw huidige tuin en het aanleggen van een nieuwe tuin. Wij zijn een allround bedrijf en dus multi-inzetbaar. Samen met u kijken we naar uw wensen en wat het beste past in uw tuin. Zo komen wij tot een ontwerp dat perfect aansluit op uw wensen en door ons uitgevoerd kan worden. Hieronder vindt u een kleine greep uit de verschillende werkzaamheden die wij aanbieden:

  • Rooien van bomen en struiken;
  • Verwijderen van de oude grasmat;
  • Aanleg van paden, opritten en terrassen;
  • Aan- en afvoer van teelaarde en steenpuin, omspitten en nivelleren van tuinen, algemene grondwerken;
  • Leveren van allerlei soorten grond, zand en grind;
  • Tuinhuisjes en blokhutten.

Meer informatie? Neem contact op!

Wilt u meer informatie, heeft u vragen over het afvoeren van tuingrond of over onze andere werkzaamheden? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn een professioneel bedrijf met jarenlange ervaring. We kijken graag samen met u naar de mogelijkheden, en hopelijk kunnen wij zo snel mogelijk te werk gaan!

Volg ons ook op Facebook!