Grondwerken

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner die grondwerken verzorgt? Dan bent u bij TMG Grondwerken aan het juiste adres. TMG Grondwerken werkt voor zowel particulier als bedrijf en legt daarmee de basis voor een verzorgd uiterlijk rondom uw woning of bedrijfspand. Iedere vorm van grondwerk vergt een specialistische aanpak waarbij gebruik wordt gemaakt van grondwerkmachines en speciaal gereedschap. TMG Grondwerken beschikt hierover en verleent zich daarom uitstekend voor het uitvoeren van iedere vorm van grondwerk. Ons bedrijf is gevestigd in Wijdewormer, maar onze werkzaamheden strekken zich uit over de regio Noord-Holland. Bent u dus van plan om bijvoorbeeld een tuin of oprit aan te leggen en wilt u dat dit professioneel uitgevoerd wordt? Raadpleeg in dat geval de expertise van TMG Grondwerken.

Waarom is grondwerk nodig?

Vraagt u zich af waarom grondwerk nodig is? Grondwerk vormt de basis voor een groot aantal werkzaamheden dat uitgevoerd wordt rondom uw huis of bedrijfspand. Hierbij kunt u denken aan het volgende:

  • Afgraven van een tuin;
  • De aanleg van een oprit of terras;
  • Het maken van een vijver;
  • Het graven van sleuven voor beregeningssyteem/drainage;
  • Toepassen van grondverbetering.

Grondwerk maakt enerzijds een constructie zoals een vijver mogelijk, anderzijds maakt het de aanleg van een oprit of terras mogelijk door de grond vlak te maken. Hoe u het ook went of keert, correct uitgevoerd grondwerk is van groot belang om een goed uitziend visitekaartje te creëren dat uw visite te zien krijgt.

Brede dienstverlening van TMG Grondwerken

Grondverlening vormt de basis van andere diensten die wij tevens voor u uit handen kunnen nemen. Daarmee onderscheiden wij ons als gerenommeerd bedrijf dat inmiddels een groot klantenbestand heeft opgebouwd waarvoor het onder andere bestratingen, tuinaanleg en tuinontwerp heeft verzorgd. Wanneer wij enkel het grondwerk hebben afgerond hebben wij voor ons doen half werk afgeleverd. De expertise van onze vakmannen i.c.m. de middelen waarover wij beschikken maken ons namelijk ook uitstekend geschikt om een compleet nieuwe tuin aan te leveren. Wanneer u TMG Grondwerken inschakelt, schakelt u een partner in met 20 jaar ervaring die op een professionele, transparante, creatieve en flexibele manier voor u te werk gaat.

Neem contact met ons op!

Heeft u interesse in onze dienstverlening? Graag verzoeken wij u dan om contact met ons op te nemen! Dit doet u eenvoudig door middel van het contactformulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op! Wij kijken er zeer naar uit om voor u aan de slag te gaan!