Terras aanleggen

Wilt u een terras aanleggen in uw tuin? TMG Grondwerken is gespecialiseerd in het aanleggen van een terras in uw tuin. Wij realiseren graag de aanleg van uw droomterras. Nadat we uw wensen in kaart hebben gebracht kijken we samen naar het ontwerp, de materialen en hoe we dit tot uitvoering kunnen brengen. TMG Grondwerken staat voor een nuchtere en project gerichte aanpak, kwaliteit, meedenken met de opdrachtgever, betrouwbaar en professionele organisatie.

De mogelijkheden van uw terras

De mogelijkheden zijn eindeloos als we als we kijken naar de bestrating van uw terras. Van grote tot kleine tegels, en van houten vlonders tot aan natuursteen, alles is mogelijk. Uiteindelijk zullen uw smaak en wensen de doorslag geven. Tegenwoordig wordt de tuin gezien als het verlengde van de huiskamer. Mensen kiezen er daarom vaak voor om de vloer optisch door te laten lopen. Dit kunt u realiseren door dezelfde kleuren en materialen van uw vloer te gebruiken bij uw terras.

Een terras met tuintegels betekent weinig onderhoud, een lange levensduur en ontzettend veel mogelijkheden met betrekking tot motieven. Het is daarom belangrijk om van te voren goed te weten wat uw voorkeur heeft.

Wat kost de aanleg van een terras?

De kosten van een terras zijn afhankelijk van de gebruikte materialen en het aantal vierkante meters. Onze kosten zijn transparant opgebouwd en worden vooraf altijd geoffreerd. Neem contact met ons voor gericht advies of een vrijblijvende offerte gericht op uw situatie. Hierna zullen wij een gesprek met u inplannen waarbij we uw stijl, budget, materiaalsoort, oppervlakte en bijzondere wensen doornemen. Daarna wordt een ontwerp en een definitieve offerte gemaakt. Vervolgens zorgen wij er voor dat de aanleg van uw droomterras werkelijkheid wordt!

Meer informatie? Neem contact op!

Wilt u meer informatie over het aanleggen van een terras? Neem dan hier contact met ons op! Naast het aanleggen van terrassen kunt ook bij ons terecht voor: bestratingen, tuinaanleg, tuinontwerp, grondwerk, grondverkoop, en vlonders.

Volg ons ook op Facebook!