Bestrating tuin

Bestrating tuin

De bestrating van uw tuin is onderdeel van de gehele uitstraling van uw tuin. Het is dan ook belangrijk dat uw bestrating op de juiste manier gelegd is en dat het past bij de sfeer die u in uw tuin Bestrating tuinwilt creëren! TMG Grondwerken is een gerenommeerd bedrijf uit de Zaanstreek-Waterland met al 20 jaar ervaring in alles wat met tuinen te maken heeft! U bent dan ook bij onze stratenmakers altijd in goede handen. Tijdens de bestrating van uw tuin slaan wij de voorbereiding nooit over. Door uw tuin eerst te egaliseren zorgen wij voor een vlakke ondergrond waardoor de tuin optimaal bestraat kan worden.

Soorten bestratingen

De bestrating van tuinen is er in vele verschillende soorten en maten. Elke tuin is anders en elke eigenaar heeft zijn eigen specifieke wensen. Wij denken graag met u mee en weten hoe belangrijk het is om tot de juiste keuze te komen. Hier kunt u bijvoorbeeld denken aan het laten bestraten van terrassen, opritten of gehele tuinen. Daarnaast speelt ook de materiaalkeuze een grote rol. Kiest u voor klinkers, betonklinkers, betontegels of toch natuursteen? TMG Grondwerken zorgt ervoor dat u altijd met plezier kunt genieten van een schitterende tuin of oprit!

Overige diensten van TMG Grondwerken

TMG Grondwerken staat voor een nuchtere en projectgerichte aanpak, waarbij kwaliteit en het meedenken met de opdrachtgever centraal staan. Naast het verzorgen van de bestrating van uw tuin bent u bij ons ook aan het juiste adres voor het aanleggen van vijvers, gazons, schuttingen, vlonders, beschoeiingen en damwanden. Daarnaast kunnen wij bij TMG Grondwerken ook de complete aanleg van tuinen voor nieuwbouwprojecten verzorgen!

Interesse in tuin bestrating?

Bent u geïnteresseerd in het laten bestraten van uw tuin? Of wilt u meer informatie over één van de andere diensten van TMG Grondwerken? Neem gerust contact met ons op! Wij voorzien u altijd van vrijblijvend advies en informatie. Wij denken graag met u als opdrachtgever mee!

Volg ons ook op Facebook!