Vijver in de tuin

Vijvers

Vijver in de tuin Wat is er mooier dan na een dag hard werken thuis te komen en te kunnen genieten van uw eigen vijver? Een klein stukje natuur dat u kunt laten aanleggen naar uw wensen en smaak. Een vijver maakt uw tuin compleet en zorgt voor leven in uw tuin, bijvoorbeeld doordat het vogels aantrekt. Een vijver leeft altijd maar is rustgevend.

Vijver of zwemvijver

U kunt er ook voor kiezen om een zwemvijver te laten aanleggen. Een zwemvijver is niet alleen mooi om te zien, maar is ook functioneel voor de kinderen of voor uzelf. Een zwembad is leuk, maar wellicht houdt u meer van een natuurlijk ontwerp. Dan is een zwemvijver de ideale oplossing.

Ongeacht het soort vijver, bij TMG Grondwerken bent u aan het juiste adres. Onze specialisten hebben in een aantal tuinen prachtige natuurlijke vijvers mogen aanleggen. Ze passen in het landschap alsof ze er altijd al waren, een kunst op zich!

Informatie en contact

Benieuwd naar de mogelijkheden in uw tuin? Neem vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers en ontdek wat er allemaal mogelijk is.

U kunt ons telefonisch bereiken via 06-51055645. Tevens kunt u ons mailen via [email protected] of het invullen van ons contactformulier.

Behalve voor het aanleggen van vijvers en zwemvijvers bent u hier ook aan het juiste adres voor:

Vanuit de vestigingsplaats in Wijdewormer beperkt het werkgebied zich niet tot de regio rond Zaandam en Purmerend, maar wordt ook gewerkt in en rond Haarlem, Alkmaar, Hoorn en Amsterdam. Kortom: Noord-Holland. Het klantenbestand van TMG Grondwerken bestaat uit particulieren, bedrijven en instellingen.