Tuin aanleg projectbouw

In opdracht van een grote aannemer heeft TMG Grondwerken geassisteerd bij oplevering van een grootschalig huurwoningproject. De opdracht was om zes huizenblokken te voorzien van schuttingen en terrassen. Door een grondige voorbereiding konden de woningen, mét strakke achtertuinen, eerder opgeleverd worden dan oorspronkelijk gepland. Bent u als aannemer ook op zoek naar een bedrijf die dit voor u kan verzorgen? TMG Grondwerken heeft ervaring en affiniteit met uw projectbouw en is u graag van dienst met het aanleggen van meerdere achtertuinen en erfafscheidingen in één op te leveren nieuwbouwproject!

Erfafscheiding plaatsen bij nieuwbouw

Door het plaatsen van erfafscheidingen in de bouw ontstaat er meteen een strak en evenwichtig beeld rondom de opgeleverde nieuwbouwprojecten. De nieuwe bewoners hoeven hun ‘buiten’ alleen nog maar in te richten, net zoals hun nieuwe ‘binnen’. Ze genieten meteen van hun privacy en worden niet achtervolgd door de gedachte dat “de tuin nog moet”. Dit maakt een woning nog aantrekkelijker om te kopen. Bovendien heeft u als aannemer de erfgrens bepaald en ook dat voorkomt eventuele misverstanden tussen de nieuwe bewoners.

Waarom TMG Grondwerken inhuren voor uw projectbouw?

Met al 20 jaar ervaring is TMG Grondwerken een gerenommeerd bedrijf uit Zaanstreek-Waterland met een groot relatiebestand. Wij staan voor een nuchtere en projectgerichte aanpak, waardoor wij uw ideale partner zijn bij de tuinaanleg van projectbouw. Daarnaast staan kwaliteit en flexibiliteit bij TMG Grondwerken hoog in het vaandel. Tot slot denken wij altijd met u als opdrachtgever mee, en bepalen wij samen welke erfafscheidingen het beste passen bij uw nieuwbouwproject. Indien gewenst kunnen wij u of de nieuwe bewoners ook van dienst zijn voor onder andere de bestrating van de tuinen.

Interesse? Neem contact met ons op!

Wilt u, net zoals onderstaande woningen, uw nieuwbouwproject ook voorzien van erfafscheidingen? Neem dan contact met ons op middels het contactformulier!

Volg ons ook op Facebook!