Groene erfafscheiding

groene erfafscheiding

Door een erfafscheiding te plaatsen kunt u als bewoners genieten van privacy in uw eigen tuin. Erfafscheidingen zijn er in verschillende soorten en maten. Ook draagt een tuinafscheiding bij aan de bepaling van de sfeer en stijl in uw tuin. Kiest u voor een houten schutting of gaat uw voorkeur toch uit naar een groene erfafscheiding? TMG Grondwerken adviseert u graag en staat uiteraard voor u klaar om uw gewenste erfafscheiding te plaatsen.

Verschillende mogelijkheden

Door te kiezen voor een groene erfafscheiding wordt uw tuin op een extra natuurlijke manier benadrukt. Er zijn vele verschillende soorten natuurlijke tuinafscheidingen, dit betekent dat er altijd iets tussen zit dat voldoet aan uw wensen. TMG Grondwerken geeft u graag gepast advies over de mogelijkheden, wij hebben alvast een aantal voor u op een rijtje gezet:

 • Buxus: Een buxus heeft als groot voordeel dat deze het hele jaar door groen blijft. Door een buxus regelmatig te snoeien is deze gemakkelijk laag te houden, maar ook voor hoog gebruik is een buxus een goede oplossing.
 • Laurierkers: Ook de laurierkers blijft het gehele jaar groen, daarbij komen er in mei/juni wit gekleurde bloemetjes aan. Deze veranderen vervolgens naar rode vruchtjes.
 • Beukenhaag: De beukenhaag komt veel voor in Nederland. Ondanks dat in de winter de bladeren verkleuren, biedt de haag ook in deze tijd nog steeds voldoende privacy.
 • Hedera: De hedera is een plant die ergens tegenaan groeit, het wordt ook wel de klimop genoemd. Dit is bijvoorbeeld een passende oplossing wanneer u de voorkeur heeft voor een groene erfafscheiding maar uw buren liever een schutting willen.

De projectgerichte aanpak van TMG Grondwerken

Naast de bovengenoemde groene erfafscheidingen zijn er nog vele verschillende soorten. TMG Grondwerken biedt u graag passend advies die aansluiten op uw voorkeuren. Met al 20 jaar ervaring gaan wij altijd op een professionele en projectgerichte manier te werk. Dit betekent dat TMG Grondwerken ook in te zetten is voor de projectbouw. U als aannemer kunt ons bijvoorbeeld ook inschakelen voor het plaatsen van groene erfafscheidingen tussen nieuwbouwwoningen. Hierdoor genieten de nieuwe bewoners direct van hun privacy!

Interesse in het plaatsen van een groene erfafscheiding? Neem contact op

Bent u geïnteresseerd in de diensten van TMG Grondwerken? Wij zijn u graag van dienst in de gehele regio Noord-Holland, van Haarlem tot Alkmaar en van Hoorn tot Amsterdam! Neem gerust contact met ons op door het onderstaande contactformulier in te vullen.

  Uw naam *

  Adres *

  Postcode en Woonplaats *

  Uw telefoonnummer *

  Uw e-mailadres *

  Het betreft *

  een schutting plaatseneen tuin leeghaleneen tuin inrichtenbestrating aanleggeneen beschoeiing plaatseneen damwand plaatseneen schoolplein inrichten

  Hoe groot is het tuinoppervlak?*

  Wanneer wilt u dat het project aanvangt? *

  Omschrijving werkzaamheden / project *


  Houd u er rekening mee dat veel mensen ons voor deze zomer hebben gereserveerd en dat we door drukte soms even tijd nodig hebben om te reageren. Desalniettemin zijn we u graag van dienst!