Houten schutting plaatsen

Bent u op zoek naar een professioneel en ervaren bedrijf dat voor u een houten schutting kan plaatsen? Dan bent u bij TMG Grondwerken aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in alles wat Houten schutting plaatsenbij de aanleg van een tuin komt kijken, van bestrating tot het plaatsen van schuttingen. Elke klus pakken wij op een professionele manier aan, dat betekent dat u bij ons kunt rekenen op een transparante en betrouwbare werkwijze. Daarnaast denkt TMG Grondwerken altijd mee met de opdrachtgever, om zo tot het optimale tuinresultaat te komen!

Soorten schutting

Een schutting zorgt voor privacy in uw tuin, daarnaast zorgt een schutting ervoor dat uw eigen terrein wordt afgebakend. Echter zijn er veel belangrijke materiaalverschillen waar u rekening mee moet houden. TMG Grondwerken denkt graag met u mee. Wij adviseren u onder andere op basis van uw budget, ondergrond waar de schutting op komt te staan en het aantal meter aan schutting. Heeft u bijvoorbeeld voorkeur voor het plaatsen van een houten schutting? Of kiest u liever voor een schutting van grenenhout of geïmpregneerd hout? Elk materiaal heeft verschillende kenmerken, zo is de levensduur van een hardhouten schutting gemiddeld genomen langer dan de overige twee materialen, en heeft dit materiaal ook weinig onderhoud nodig. Hier tegenover staat dan wel een wat hogere prijs. Samen zullen wij kijken naar de beste mogelijkheden voor u!

Erfafscheidingen projectbouw

Naast het plaatsen van schuttingen voor particuliere tuinen, kunt u TMG Grondwerken ook voor projectbouw inschakelen! Wij plaatsen erfafscheidingen tussen nieuwbouwwoningen, waardoor er meteen een strak en evenwichtig beeld rondom de opgeleverde nieuwbouwprojecten ontstaat. Daarnaast genieten de nieuwe bewoners direct van hun privacy, waardoor een woning nog aantrekkelijker wordt om te kopen.

Interesse in het laten plaatsen van een houten schutting?

Bent u geïnteresseerd in het laten plaatsen van een schutting door TMG Grondwerken? Of bent u als aannemer van een nieuwbouwproject geïnteresseerd in het laten plaatsen van erfafscheidingen? Neem contact met ons op!

Volg ons ook op Facebook!