Erfgrens

SchuttingWanneer uw nieuwbouwwoning bijna af is, wilt u natuurlijk zo snel mogelijk ook kunnen genieten van uw tuin. De eerste stap die gezet moet worden is het afbakenen van uw eigen terrein. Daar wilt u graag een professional voor hebben. Wij van TMG Grondwerken zijn de professionals die u zoekt. Wij helpen u graag bij het plaatsen van erfafscheidingen voor uw nieuwbouwwoning!

Erfgrens bepalen

Voordat wij een erfafscheiding gaan plaatsen, is het belangrijk te weten waar de erfgrens is. Dat kan door grensinformatie op te vragen bij het kadaster of u kunt de erfgrens opnieuw zichtbaar maken met een landmeter. Zo weet u zeker dat uw erfafscheiding op de juiste plek in uw tuin wordt geplaatst. Ook voorkomt u eventuele conflicten met uw buren.

Schutting als tuinafscheiding

Wilt u een schutting plaatsen in uw tuin? Denk dan aan ons! Een schutting plaatsen vergt namelijk vakwerk. Een voordeel aan een schutting in de tuin is dat het voor privacy kan zorgen. Daarnaast zorgt een schutting voor een afbakening van uw eigen terrein. Er zijn diverse materiaalsoorten die geschikt kunnen zijn als tuinafscheiding. U kunt kiezen uit bijvoorbeeld: hardhouten schutting, een schutting van grenenhout of geïmpregneerd hout. Belangrijk is uw keuze van schuttingsoort en uw budget. Samen met u bekijken wij de mogelijkheden.

Heg of haag op de erfgrens

Naast een schutting kunt u ook een heg of haag plaatsen op de erfafscheiding. Dit zorgt voor meer groen in uw tuin en een andere uitstraling ten opzichte van een schutting. Hier is het ook belangrijk te kijken naar wat voor haag u wilt. U kunt kiezen voor een wintergroene haag of juist een bloeiende haag. Ook hier kijken wij samen met u naar de mogelijkheden, zodat u uiteindelijk tevreden bent met uw tuin.

Neem contact met ons op

Bent u geïnteresseerd in het plaatsen van een erfafscheiding of wilt u graag meer informatie hebben? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op 0299-323350 of stuur een email naar [email protected]. Wij helpen u graag!