Oprit bestraten

Een oprit bestraten lijkt een gemakkelijk karweitje totdat je weet wat er allemaal bij komt kijken. Een oprit heeft vaak meerdere functies. Het is de toeloop naar een huis of een bedrijfspand en vaak moet er ook geparkeerd kunnen worden. Niet alleen de uitstraling is belangrijk, het bedenken van het aantal parkeerplaatsen en de indeling van de oprit verdienen denkwerk. Een indelingsplan, materiaalplan én een plan van aanpak is de meest complete wijze van aanleggen.

TMG Grondwerken heeft een grondige en nuchtere aanpak voor het aanleggen van opritten. Onze professionele en creatieve benadering levert een mooi resultaat op, zonder de praktische kant uit het oog te verliezen. Vanuit Wijdewormer leveren wij onze diensten in Noord-Holland en bedienen wij particulieren, bedrijven en instellingen. Lees verder en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

Wat is er nodig om een oprit te bestraten?

Dat begint bij uzelf, uw idee en uw situatie. Wellicht heeft u zelfs al een ontwerp, daar kunnen wij heel flexibel in zijn en we werken dit ook graag uit naar de praktijk. Om het uiteindelijke plan te realiseren bieden wij keus uit diverse soorten bestratingen zoals gebakken klinkers, betonklinkers, betontegels en natuursteen. Hoe creatief en praktisch het uiteindelijke ontwerp ook is, het technische gedeelte kent een aantal basiselementen die van fundamenteel belang zijn. Zo dient er soms grondwerk uitgevoerd te worden om het geheel er strak en zorgvuldig aangelegd uit te laten zien. Daarnaast leveren wij diverse soorten grond, zand, grind, keien en klinkers, of graszoden. De keuze van de uitstraling houdt u dus in eigen hand!

TMG Grondwerken levert enkel vakwerk

Een oprit verdient vakwerk en TMG is daarin een uiterst serieuze dienstverlener. De entree van uw huis of bedrijf is een symbool van een warm welkom en u heeft er zelf ook baat bij. We hebben al 20 jaar ervaring en weten wat er nodig is om een oprit te bestraten.

Neem contact met ons op!

Bent u van plan uw oprit te bestraten? Dan leent TMG Grondwerken zich uitstekend om dit voor u te doen. Vul het contactformulier in om contact met ons op te nemen, we zijn u graag van dienst!

Volg ons ook op Facebook!