Tuinrenovatie

De tuin is een plek waar u tot u zelf kunt komen en kan genieten in uw eigen stukje natuur. Wanneer deze plek hier niet meer tot toe in staat is, dient hier wat aan gedaan te worden. Daarom kan TMG Grondwerken uw tuinrenovatie uitvoeren. Een combinatie van kennis, vakmanschap en ideeën stelt ons in staat om een tuinontwerp samen te stellen dat volledig voldoet aan uw behoeften, om deze vervolgens tot in de puntjes uit te werken. Wij hebben al ruim 20 jaar ervaring in de tuinaanleg en hebben reeds projecten uitgevoerd voor particulieren, bedrijven en instellingen. Graag nemen wij uw tuin onder handen en voegen wij deze toe aan onze lijst van succesvol uitgevoerde projecten!

Welke stappen voorafgaan aan het afleveren van uw droomtuin

Aan het afleveren van een droomtuin gaan een aantal stappen vooraf die correct en accuraat uitgevoerd dienen te worden. We gaan dan ook niet zonder plan aan het werk. Eerst dient er een tuinontwerp gemaakt te worden waarin een tuinplan, beplantingsplan, bestratingsplan, tuinverlichtingsplan en gebruik van materiaal deel van uit maken. Deze factoren zijn bepalend voor de sfeer van uw tuin. Gaat u voor een onderhoudsvrije tuin, een Mediterrane tuin of een landelijke tuin? In overleg met u bespreken we de ideeën. Vervolgens stellen we een tuinontwerp samen. Na het goedkeuren van het tuinontwerp zal het uitvoeren van grondwerk, de opbouwfase, beplanting en/of straatwerk en de oplevering plaats vinden.

Laat het werk aan TMG Grondwerken over!

TMG Grondwerken werkt vanuit Wormerveer en voert klussen m.b.t. tuinrenovatie uit in heel Noord-Holland. Onderhand hebben wij deze regio al een stuk mooier mogen maken door werk te verrichten dat kwalificeert als droomtuin voor particulieren, bedrijven en instellingen. De werkwijze van TMG Grondwerken is creatief en ruimdenkend. Dat blijkt onder meer uit onze vaste werkzaamheden die onder andere bestaan uit het volgende:

Interesse in een tuinrenovatie?

Heeft u interesse in een tuinrenovatie? Dan zijn wij graag degenen die deze tuinrenovatie voor u uit mogen voeren. U kunt contact met ons opnemen door middel van het contactformulier, waarna wij deze zo snel mogelijk van reactie zullen voorzien. De vakkundige medewerkers van TMG Grondwerken gaan graag voor u aan de slag!

Volg ons ook op Facebook!