Tuinaanleg Noord-Holland

Wanneer u op zoek bent naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in tuinaanleg in de regio Noord-Holland bent zit u goed bij TMG Grondwerken. Is uw tuin toe aan een opknapbeurt of wilt u eens iets heel anders? Wij helpen u met de aanleg van uw droomtuin! Wij hebben al meer dan 20 jaar ervaring met het aanleggen en onderhouden van tuinen.

Belangrijk is dat u van te voren een idee heeft over hoe uw ideale tuin eruit moet komen te zien. Uiteraard kunnen wij dit voor u uit handen nemen of hierin adviseren. Op deze manier komen we samen tot het definitieve ontwerp en kunnen wij voor u aan de slag om uw droomtuin te realiseren.

Het ontwerpen van uw tuin

Zoals gezegd gaan wij pas aan de slag wanneer het ontwerp definitief door u is goedgekeurd. Het belangrijkste bij het maken van een tuinontwerp is namelijk dat het aan al uw wensen voldoet. Uw tuin is bij uitstek de plek waar u tot rust kan komen en kan genieten.

Tijdens het ontwerpen bespreken wij gezamenlijk met u de ideeën en geven wij waar gewenst advies over het ontwerp. Wanneer wij een tuinontwerp maken lopen wij stap voor stap door een aantal aspecten van het uiteindelijke ontwerp heen. Deze aspecten zijn:

  • Tuinplan maken;
  • Beplantingsplan;
  • Bestratingsplan;
  • Tuinverlichtingsplan;
  • Materiaal gebruik (houtsoort, steensoort, planten, bomen en struiken).

Door stap voor stap een plan op te stellen behouden zowel u als wij het overzicht en kunnen wij precies en efficiënt te werk gaan.

Maak op tijd een afspraak!

Het is belangrijk om het aanleggen van de tuin goed te plannen. Uiteraard wilt u tijdens de lente en de zomer met het mooie weer genieten in uw tuin, en niet middenin de werkzaamheden zitten.

Wees daarom op tijd met uw planning. Een tuinaanleg kan namelijk in elk seizoen gerealiseerd worden, zelfs in de herfst of winter (als de temperatuur dit toelaat)! Zo kunt u in de lente direct genieten van een bloeiende, groene tuin.

Meer informatie? Neem contact op!

Wilt u meer informatie over tuinaanleg in de regio Noord-Holland of een van onze andere diensten? Neem dan gerust contact met ons op! Wij voorzien u graag van advies en kijken samen met u naar wat TMG Grondwerken voor u kan betekenen.

Volg ons ook op Facebook!