Tuinontwerp maken

tuinontwerp maken

Wanneer u een tuinontwerp wilt laten maken bent u bij TMG Grondwerken aan het juiste adres. Is uw tuin toe aan een opknapbeurt of wilt u eens iets heel anders? Wij helpen u met de voorbereiding van uw tuinontwerp!

Belangrijk is dat u van te voren een idee heeft over hoe uw ideale tuin eruit moet komen te zien. Uiteraard kan TMG Grondwerken dit voor u uit handen nemen of hierin adviseren. Tenslotte wilt u het rustgevende gevoel krijgen zodra u de nieuwe tuin inloopt.

Het proces naar het tuinontwerp

Het belangrijkste bij het maken van een tuinontwerp is zoals gezegd dat het aan al uw wensen voldoet. Uw tuin is namelijk bij uitstek de plek waar u tot rust kan komen en kan genieten. Bij het nieuwe tuinontwerp bespreken wij gezamenlijk met u de tuin ideeën en geven wij waar gewenst advies over het ontwerp. Wanneer wij een tuinontwerp maken lopen wij stap voor stap door een aantal aspecten van het uiteindelijke ontwerp heen. Deze aspecten zijn:

 • Tuinplan maken;
 • Beplantingsplan;
 • Bestratingsplan;
 • Tuinverlichtingsplan;
 • Materiaal gebruik (houtsoort, steensoort, planten, bomen en struiken).

Door stap voor stap een plan op te stellen behouden zowel u als wij het overzicht en kunnen wij precies en efficiënt te werk gaan.

Wanneer starten met de tuinaanleg?

Het is belangrijk om het aanleggen van de tuin goed te plannen. Uiteraard wilt u tijdens de lente en de zomer met het mooie weer genieten in uw tuin, en niet middenin de werkzaamheden zitten.

Wees daarom op tijd met uw planning. Een tuinaanleg kan namelijk in elk seizoen gerealiseerd worden, zelfs in de herfst of winter (als de temperatuur dit toelaat)! Zo kunt u in de lente direct genieten van een bloeiende, groene tuin.

Meer informatie over uw tuinontwerp

Wilt u meer informatie over het laten maken van een ontwerp voor uw tuin of een van onze andere diensten? Neem dan gerust contact met ons op! Wij voorzien u graag van advies en kijken samen met u naar wat TMG Grondwerken voor u kan betekenen.

  Uw naam *

  Adres *

  Postcode en Woonplaats *

  Uw telefoonnummer *

  Uw e-mailadres *

  Het betreft *

  een schutting plaatseneen tuin leeghaleneen tuin inrichtenbestrating aanleggeneen beschoeiing plaatseneen damwand plaatseneen schoolplein inrichten

  Hoe groot is het tuinoppervlak?*

  Wanneer wilt u dat het project aanvangt? *

  Omschrijving werkzaamheden / project *


  Houd u er rekening mee dat veel mensen ons voor deze zomer hebben gereserveerd en dat we door drukte soms even tijd nodig hebben om te reageren. Desalniettemin zijn we u graag van dienst!