Tuinpad aanleggen

Een tuinpad aanleggen. Dat moet niet al te moeilijk zijn, toch? Desalniettemin moet u een bedrijf inschakelen dat uw dromen kan verwezenlijken! Uit ervaring weten wij dat de wensen van klanten erg uiteenlopen en het succesvol afronden van een opdracht behalve een open geest ook vraagt om diverse mogelijkheden met betrekking tot het aanleggen van tuinpaden. Wij bieden onze diensten aan zowel particulieren als bedrijven en instellingen met ieder eigen wensen. Een ronde om de wijk heen lopen is genoeg om te doen beseffen wat er zoal mogelijk is. Graag stellen wij u op de hoogte van de eindeloze mogelijkheden die er zijn en hoe wij te werk gaan bij u in de (bedrijfs)tuin!

Tuinpad aanleggen: welk materiaal gebruik ik?

Afhankelijk van de functie waarvoor een tuinpad dient, verschillen de werkzaamheden die (vooraf) gedaan moeten worden. Een tuinpad die leidt tot een bedrijfspand moet naar alle waarschijnlijkheid breder worden aangelegd dan een naar een woonhuis. Verleent u tevens toegang aan mindervaliden en gehandicapten? Dan zal er grondwerk verricht moeten worden om een oplopend tuinpad aan te leggen. Alles is mogelijk! Ook als het gaat om materiaal. Uw tuinpad aanleggen met tegels, klinkers, boomschors of grind? Ook een tuinpad van gras aanleggen behoort tot de mogelijkheden. Het is aan u!

Zelf geeft u invulling aan de omvang van de diensten die wij verlenen

Een belangrijke rol is die van tuinarchitect. Degene die bepaald of deze rol voor TMG Grondwerken of voor uzelf is weggelegd bent u. Wij beschikken over de expertise om u hierin te adviseren en nemen uw wensen mee in het maken van een tuinontwerp. In geval u bijvoorbeeld een nieuw huis heeft gekocht, heeft u te maken met braakliggende grond en blijft het niet alleen bij de aanleg van een tuinpad. TMG Grondwerken biedt een compleet pakket aan diensten en kan niet alleen grondwerk en tuinaanleg verzorgen, maar verkoopt ook grond. De vraag is aan u waarvoor u ons inschakelt!

Neem contact met ons op

Bent u geïnteresseerd in de dienstverlening van TMG Grondwerken? Graag komen wij dan met u in contact! Dit doet u vrijblijvend door het contactformulier in te vullen. Wij staan graag voor u klaar!

Volg ons ook op Facebook!