Tuinpad laten aanleggen

Wilt u een tuinpad laten aanleggen? TMG Grondwerken weet als geen ander dat uw specifieke wensen heeft voor uw tuinpad. Wij vinden het belangrijk om succesvol de wensen op te volgen voor een fantastisch eindresultaat. Wij bieden onze diensten aan zowel particulieren als bedrijven en instellingen met ieder eigen wensen. Graag stellen wij u op de hoogte van de eindeloze mogelijkheden die er zijn en hoe wij te werk gaan bij u in de (bedrijfs)tuin!

Welk materiaal past bij mijn wensen?

Een tuinpad die leidt tot een bedrijfspand moet naar alle waarschijnlijkheid breder worden aangelegd dan een pad in uw tuin. Moet uw pad ook toegang bieden aan mindervaliden en gehandicapten? Dan zal er grondwerp verricht moeten worden om een oplopend tuinpad aan te leggen. Alles is mogelijk bij TMG Grondwerken! Uw tuinpad aanleggen met tegels, klinkers, boomschors of grind? Ook een tuinpad van gras aanleggen behoort tot de mogelijkheden. Het is aan u! Heeft u nog niet duidelijk wat u precies wilt? Wij kunnen u ook een vakkundig advies geven! Samen zorgen we voor een mooi pad naar uw huis of bedrijf!

Tuinontwerp laten maken

Wij beschikken over de expertise om u te adviseren over het pad en nemen uw wensen mee in het maken van een tuinontwerp. In geval u bijvoorbeeld een nieuw huis heeft gekocht, heeft u te maken met braakliggende grond en blijft het niet alleen bij de aanleg van een tuinpad. TMG Grondwerken biedt een compleet pakket aan diensten en kan niet alleen grondwerk en tuinaanleg verzorgen, maar verkoopt ook grond. De vraag is aan u waarvoor u ons inschakelt!

Neem contact met ons op

Bent u geïnteresseerd in de dienstverlening van TMG Grondwerken? Graag komen wij dan met u in contact! Dit doet u vrijblijvend door het contactformulier in te vullen. Wij staan graag voor u klaar!

Volg ons ook op Facebook!