Schoolplein inrichten

Schoolplein inrichten

Het schoolplein is aan het veranderen, en het inrichten wordt op een andere manier ingevuld. Naast de functie voor het buitenspelen tijdens de schoolpauzes worden schoolpleinen ook doelbewust ingezet voor de maatschappelijke behoefte aan beweging, activiteiten en buitenlessen. Om deze reden zijn de schoolpleinen dan ook buiten schooltijden vaak geopend. TMG Grondwerken is specialist in het aanleggen en inrichten van schoolpleinen.

Groene schoolpleinen

Naast het feit dat schoolpleinen steeds meer gebruikt worden buiten schooltijden om, groeit ook het besef dat een ‘groen’ schoolplein bijdraagt aan vitaliteit en creativiteit van kinderen. Hier komt ook bij kijken dat een uitdagend en veelzijdig schoolplein belangrijk is voor de ontwikkeling van motoriek en sociale vaardigheden van kinderen. Een ‘groen’ schoolplein is ook wel een buitenlokaal met diertjes, planten en bomen. Een speel- en leerlandschap waar kinderen zich nooit zullen vervelen!

Een schoolplein laten inrichten door TMG Grondwerken

Om tot een perfect schoolplein te komen dat past in de situatie van uw school, zijn er verschillende stappenplannen beschikbaar. TMG Grondwerken heeft ruime ervaring met het (her-)inrichten van schoolpleinen en het zorgeloos uitvoeren van dergelijke projecten. Wij raden u altijd aan te starten met een plan van aanpak, om vervolgens ook een eisenpakket samen te stellen. Om tot een goed ontwerp te komen is het inschakelen van een ontwerper bij het project handig.

Dit is het punt waarop TMG Grondwerken kan inspringen. Wij helpen u graag met een schetsontwerp en bekijken de wensen die u heeft voor het in te richten schoolplein. Zo zullen we samen tot een kostenraming komen en sluiten we af met een definitief ontwerp en een offerte. Wanneer u akkoord gaat zal de uitvoering van het schoolplein van start gaan!

Meer informatie? Neem contact op!

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van een nieuw schoolplein laten inrichten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, door middel van het contactformulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op, en helpen u graag verder!

  Uw naam *

  Adres *

  Postcode en Woonplaats *

  Uw telefoonnummer *

  Uw e-mailadres *

  Het betreft *

  een schutting plaatseneen tuin leeghaleneen tuin inrichtenbestrating aanleggeneen beschoeiing plaatseneen damwand plaatseneen schoolplein inrichten

  Hoe groot is het tuinoppervlak?*

  Wanneer wilt u dat het project aanvangt? *

  Omschrijving werkzaamheden / project *


  Houd u er rekening mee dat veel mensen ons voor deze zomer hebben gereserveerd en dat we door drukte soms even tijd nodig hebben om te reageren. Desalniettemin zijn we u graag van dienst!