Vlonder laten aanleggen

Woont u aan het water en heeft u een aanlegsteiger nodig? Wilt u uw tuin verhogen omdat u een gevarieerd hoogteniveau wilt? Er zijn genoeg redenen voor het aanleggen van een vlonder. Wanneer u een vlonder wilt laten aanleggen, is het belangrijk om gebruik te maken van de expertise van TMG Grondwerken. Afhankelijk van het grondwerk in uw tuin vraagt de aanleg van een vlonder om een specifieke aanpak ter versterking van de fundering.

Waar kan ik een vlonder op aanleggen?

Een vlonder kan geplaatst worden op verschillende ondergronden! Woont u reeds in een woning met bestrating in uw tuin en bent u daarop uitgekeken? Bestrating functioneert als een sterke fundering voor een vlonder. Het kan ook zijn dat het grondwerp in uw tuin om een andere aanpak vraagt. Bij een zachte ondergrond kunnen er palen geplaatst worden ter fundering van het houtwerk. Dezelfde aanpak wordt gebruikt wanneer u een vlonder wilt laten maken aan het water. Wanneer u ondergrond van zand is, hoeft u enkel tegels neer te leggen voor de vlonder!

Natuurlijke uitstraling

Eén van de voornaamste doelen van een vlonder is om een natuurlijke uitstraling te creëren. TMG Grondwerken werkt alleen met kwalitatief hoogstaand materiaal met een langdurige levensduur. Ook heeft u de mogelijkheid om te kiezen uit diverse kleurstellingen. Om een tuin sfeervoller te maken kunt u een vlonder aanleggen voor een terras, steiger, veranda of een vlonderterras. TMG Grondwerken biedt keuze uit onder andere de volgende vlonderplanken:

  • Hardhouten
  • Composiet
  • Douglas
  • Grenen
  • Vuren

Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op!

Bent u van plan om uw tuin op te fleuren of heeft u een aanlegsteiger nodig voor uw boot? Zoals u inmiddels heeft kunnen lezen, kunt u een vlonder aanleggen om dit te realiseren. Hebben wij uw interesse kunnen wekken? Graag verzoeken wij u dan om een afspraak met ons te maken. Contact opnemen doet u eenvoudig door middel van het contactformulier. Wij staan graag voor u klaar!

Volg ons ook op Facebook!