Tuin renovatie Noord-Holland

Wanneer u wilt blijven genieten van uw tuin, maar deze een beetje verouderd is, kunt u kiezen voor een tuin renovatie. De tuin is een plek waar u tot u zelf kunt komen en kan genieten in uw eigen stukje natuur. Wanneer deze plek hier niet meer tot toe in staat is, dient hier wat aan gedaan te worden. Daarom kan TMG Grondwerken uw tuin renovatie in Noord-Holland uitvoeren.Een combinatie van kennis, vakmanschap en ideeën stelt ons in staat om een tuinontwerp samen te stellen dat volledig voldoet aan uw behoeften, om deze vervolgens tot in de puntjes uit te werken. Wij hebben al ruim 20 jaar ervaring in de tuinaanleg en hebben reeds projecten uitgevoerd voor particulieren, bedrijven en instellingen. Graag nemen wij uw tuin onder handen en voegen wij deze toe aan onze lijst van succesvol uitgevoerde projecten!

Tuin renovatie op maat

Aan een tuin renovatie in de regio Noord-Holland gaan een aantal stappen vooraf die eerst uitgevoerd dienen te worden. We gaan dan ook niet zonder plan aan het werk. Eerst dient er een tuinontwerp gemaakt te worden waarin een tuinplan, beplantingsplan, bestratingsplan, tuinverlichtingsplan en gebruik van materiaal deel van uit maken. Deze factoren zijn bepalend voor de sfeer van uw tuin.

In overleg met u bespreken we de ideeën. Vervolgens stellen we een tuinontwerp samen. Na het goedkeuren van het tuinontwerp zal het uitvoeren van grondwerk, de opbouwfase, beplanting en/of straatwerk en de oplevering plaats vinden.

Waarom kiezen voor TMG Grondwerken?

TMG Grondwerken werkt vanuit Wormerveer en voert klussen m.b.t. tuinrenovatie uit in heel Noord-Holland. De werkwijze van TMG Grondwerken is creatief en ruimdenkend. Dat blijkt onder meer uit onze vaste werkzaamheden die onder andere bestaan uit het volgende:

Interesse in een tuin renovatie?

Heeft u interesse in een tuin renovatie in de regio Noord-Holland? Neem dan gerust contact met ons op. Dit doet u doormiddel van het contactformulier.  Wij zullen u zo snel mogelijk van een reactie voorzien. De vakkundige medewerkers van TMG Grondwerken gaan graag voor u aan de slag!

Volg ons ook op Facebook!