Tuinafscheiding

Wilt u een tuinafscheiding laten plaatsen? Dan bent u bij TMG Grondwerken aan het juiste adres! Door een tuinafscheiding te plaatsen creëert u meer privacy in uw tuin en voelt het echt als uw eigen plek. Uw tuin is tenslotte uw eigen omgeving en u wilt hier ten alle tijden kunnen genieten zonder dat iedereen meekijkt. Tuinafscheidingen zijn er in verschillende soorten en maten. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een houten schutting of een groene erfafscheiding. TMG Grondwerken adviseert u graag en staat uiteraard voor u klaar om samen met u te kijken wat de beste oplossing voor u is.

Onze werkwijze

Onze werkwijze wordt gekenmerkt door het feit dat de klant bij ons altijd op de eerste plaats staat. Dit betekent dat we samen met u kijken naar de mogelijkheden van het laten plaatsen van een tuinafscheiding. Wij luisteren naar uw wensen en zullen u waar nodig adviseren. Op deze manier komen we samen tot de beste oplossing en kunnen wij een erfafscheiding op maat bij u plaatsen.

Onze gespecialiseerde medewerkers hebben jarenlange ervaring met dit soort klussen. Zij kunnen deze klus dan ook zonder problemen voor u uitvoeren. Wij gaan snel en vakkundig te werk zodat u zo min mogelijk overlast ervaart en het eindresultaat naar wens is.

Kosten van een tuinafscheiding

De kosten van een tuinafscheiding plaatsen zijn afhankelijk van het materiaalsoort en het aantal meters. Uiteraard kunt u vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen. Dit doet u door hier contact met ons op te nemen.
Indien nodig komen wij langs op locatie om een zo goed mogelijke indicatie van de werkzaamheden te krijgen.

Nadat overeenstemming over begroting en planning is bereikt wordt de afscheiding vakkundig en snel geplaatst. Omdat de prijs van uw schutting inclusief de montage vastligt komt u achteraf nooit voor verrassingen te staan.

Interesse in een tuinafscheiding? Neem contact op!

Wilt u meer informatie over het laten plaatsen van een tuinafscheiding of een van onze andere diensten? Neem dan gerust contact met ons op! Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag verder.

Volg ons ook op Facebook!