Voortuin aanleggen

voortuin aanleggen

De meeste mensen denken in eerste instantie aan het opknappen van de achtertuin. Het is echter de voortuin die bepaalt hoe u thuiskomt en die u een eerste indruk van de woning geeft. Zoekt u een professioneel en gespecialiseerd bedrijf voor het aanleggen van uw voortuin? Dan bent u bij TMG Grondwerken aan het juiste adres, graag nemen wij uw voortuin onder handen.

Stijl van de voortuin

De voortuin is het visitekaartje van uw woning en sluit aan bij de stijl van de achtertuin en uw interieur binnen. Daarnaast zijn er nog een aantal andere punten die belangrijk zijn voordat gestart kan worden met het aanleggen van uw voortuin. Zo is het belangrijk om vooraf na te gaan hoe de ligging van uw tuin is. Wanneer een woning wordt gekocht wordt vaak de achtertuin benoemd. Bijvoorbeeld: ‘de achtertuin ligt op het zuiden’. Dat betekent dat de voortuin op het noorden is gericht. Wanneer uw voortuin in een schaduwrijke omgeving ligt is het bijvoorbeeld niet verstandig om te kiezen voor beplanting die veel zonlicht nodig heeft. Daarnaast is het belangrijk om te letten op de oppervlakte van de voortuin. Bereikbaarheid van de voordeur, uitstraling, beplanting in combinatie met bestrating, het luistert best nauw en we adviseren u graag!

De werkwijze van TMG Grondwerken

TMG Grondwerken beschikt over 20 jaar ervaring en neemt u graag het aanleggen van de voortuin uit handen. Wij zullen altijd starten met het maken van een tuinontwerp, deze is gebaseerd op uw wensen en voorkeuren. Daarnaast zullen wij kijken wat de mogelijkheden zijn op het gebied van bestrating, beplanting, tuinverlichting en de materialen die gebruikt kunnen worden. Wanneer u tevreden bent met het ontwerp zullen wij van start gaan met het aanleggen van uw droom voortuin!

Wilt u een nieuwe voortuin? Neem contact op

Bent u geïnteresseerd in het laten aanleggen van uw voortuin door TMG Grondwerken? Neem direct contact met ons op! Wij zullen u zo spoedig mogelijk voorzien van een antwoord.

  Uw naam *

  Adres *

  Postcode en Woonplaats *

  Uw telefoonnummer *

  Uw e-mailadres *

  Het betreft *

  een schutting plaatseneen tuin leeghaleneen tuin inrichtenbestrating aanleggeneen beschoeiing plaatseneen damwand plaatseneen schoolplein inrichten

  Hoe groot is het tuinoppervlak?*

  Wanneer wilt u dat het project aanvangt? *

  Omschrijving werkzaamheden / project *


  Houd u er rekening mee dat veel mensen ons voor deze zomer hebben gereserveerd en dat we door drukte soms even tijd nodig hebben om te reageren. Desalniettemin zijn we u graag van dienst!