Houten damwand laten plaatsen

Een houten damwand in uw tuin plaatsen? TMG Grondwerken heeft alles in huis om uw tuin op orde te maken. Een houten damwand plaatsen valt dan ook vanzelfsprekend onder ons dienstpakket. Een damwand plaatsen is een klus voor een specialist. Bij het juist plaatsen van een houten damwand heeft u dan ook het langste plezier van de optimale levensduur. TMG Grondwerken beschikt over de juiste gereedschappen en machines om houten damwanden op bijna elke locatie te kunnen plaatsen.

Hoe plaatsen wij een damwand?

Afhankelijk van het werkgebied, de ruimte en de grondsoort zijn wij in staat om in bijna alle gevallen een houten damwand te kunnen slaan. Om hier zeker van te zijn komen wij vrijblijvend bij u langs om de situatie te beoordelen en direct met u te bespreken. Zo weet u direct onze aanpak en kunnen wij een schatting geven van de tijdsduur en de kosten van het slaan van de houten damwand. Is uw tuin goed bereikbaar? Dan plaatsen wij de damwand door middel van een kraan met een trilblok. Het gebruik van een trilblok is hierbij wel afhankelijk van de ondergrond. Betreft het een zachte ondergrond zoals veen? Dan drukken wij de damwand in de bodem.

Waarom een houten damwand kiezen

Er zijn diverse typen damwanden om te plaatsen in uw tuin. De keuze is natuurlijk aan u zelf. Denk hierbij aan de kosten of de materiaalkeuze die u prettig of mooi vindt. Gaat u voor de looks? Dan is een houten damwand de beste keuze. De hardhouten damwanden doen qua levensduur bijna niet onder aan bijvoorbeeld een kunststof damwand of stalen damwand constructie. Een houten damwand is ook gemakkelijk te verwerken en op maat te maken.

Meer weten? Neem dan contact met ons op!

Uw tuin beschermen tegen het water of afkalven? Maak gebruik van de beschoeiingswerken van TMG Grondwerken. Graag komen wij met u in contact! Dan kunnen we de mogelijkheden doorspreken en uw wensen inventariseren. Dit doet u door middel van het contactformulier. Wij staan graag voor u klaar!

Vanuit de vestigingsplaats in Wijdewormer beperkt het werkgebied zich niet tot de regio rond Zaandam en Purmerend, maar wordt ook gewerkt in en rond Haarlem, Alkmaar, Hoorn en Amsterdam. Kortom: Noord-Holland. Het klantenbestand van TMG Grondwerken bestaat uit particulieren, bedrijven en instellingen.

Volg ons ook op Facebook!