Houten vlonder

Wanneer u een houten vlonder aan wilt laten leggen bent u TMG Grondwerken aan het juiste adres. Er kunnen verschillende redenen zijn voor het aanleggen van een vlonder. Wellicht woont u aan het water en wilt u een zithoek of een aanlegplek voor een boot creëren. Tevens kan een vlonder een ophoging van uw tuin zijn voor een visueel effect. Een dergelijk hoogteniveau kan een boost aan het aanzicht van uw tuin geven.

Wat uw reden dan ook mag zijn, er is expertise nodig om de aanleg van een vlonder goed uit te kunnen voeren. De vlonder is ideaal voor verschillende doeleinden op verschillende locaties. Afhankelijk van het grondwerk in uw tuin vraagt de aanleg van een vlonder om een specifieke aanpak ter versterking van de fundering.

Verschillende soorten houten vlonders

Vlonder

Het voornaamste doel van een houten vlonder is om een natuurlijke uitstraling te creëren. Daarom werken wij uitsluitend met kwalitatief hoogstaand materiaal. Dit materiaal heeft een langere levensduur. Uiteraard kunt u hierbij kiezen uit verschillende kleurstellingen.

Om uw tuin meer sfeer te geven kunt u een houten vlonder laten leggen dat dient als terras, steiger, veranda of een vlonderterras. Wij bieden keuze uit onder andere de volgende vlonderplanken:

  • Hardhouten
  • Composiet
  • Douglas
  • Grenen
  • Vuren

Waarom kiezen voor TMG Grondwerken?

TMG Grondwerken staat voor een nuchtere en projectgerichte aanpak, kwaliteit, meedenken met de opdrachtgever, betrouwbaar en wij zijn professioneel georganiseerd. Ons werkgebied bevindt zich vooral in Noord-Holland. Veel klanten komen dan ook uit de regio rond Zaandam, Purmerend, Haarlem, Alkmaar, Hoorn en Amsterdam.

Meer weten? Neem contact met ons op!

Heeft u interesse in een houten vlonder of in een van onze andere producten of diensten? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier. Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden en staan voor u klaar!

Volg ons ook op Facebook!