Schuur met overkapping

Wilt u een schuur met overkapping laten plaatsen? TMG Grondwerken is gespecialiseerd in aanleggen en vernieuwen van tuinen en alles wat daarbij komt kijken. Wij staan voor het leveren van kwaliteit, het meedenken met de opdrachtgever, betrouwbaarheid en professionaliteit. U bent bij TMG grondwerken aan het juiste adres als het gaat om alles wat in en om de tuin moet gebeuren!

Porjectbouw tuinen

Tuinontwerp laten maken

Wanneer u een schuur met overkapping wilt laten plaatsen in uw tuin, is het belangrijk om een idee te hebben hoe u dit gerealiseerd wilt hebben. Wij denken hierin graag met u mee. Het kan zinvol zijn om zelfs een volledig tuinontwerp te maken. Hierdoor weten we precies welke plek de schuur in zal nemen en kunnen we de rest van uw tuin hierop afstemmen. Uiteraard kan TMG Grondwerken dit voor u uit handen nemen of uitgebreid advies geven hierover. Samen zullen wij een tuin ontwerpen waarin u zich thuis voelt!

Het tuinontwerp kan variëren in grootte, zo kan het een beplantings- en verlichtingsplan bevatten. Maar wanneer u alleen een tuinhuis wilt laten plaatsen, dan zal het ontwerp hierop gefocust zijn. Als het tuinontwerp voldoet aan uw wensen, zal TMG Grondwerken beginnen met de aanleg van uw droomtuin.

Kosten van een schuur met overkapping

De kosten van een schuur met overkapping zijn onder andere afhankelijk van het materiaalsoort. Uiteraard kunt u vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen. Dit doet u door hier contact met ons op te nemen.
Indien nodig komen wij langs op locatie om een zo goed mogelijke indicatie van de werkzaamheden te krijgen.

Nadat overeenstemming over begroting en planning is bereikt wordt de afscheiding vakkundig en snel geplaatst. Omdat de prijs van uw schuur inclusief de montage vastligt komt u achteraf nooit voor verrassingen te staan.

Interesse? Neem contact op!

Wilt u meer informatie over het laten plaatsen van een schuur met overkapping of een van onze andere diensten? Neem dan gerust contact met ons op! Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag verder!

Volg ons ook op Facebook!