Tuinhuis laten plaatsen

Wilt u een tuinhuis laten plaatsen in uw huidige tuin? TMG Grondwerken is gespecialiseerd in aanleggen en vernieuwen van tuinen en alles wat daarbij komt kijken. Onze werkwijze is altijd gericht op een nuchtere en projectgerichte aanpak. Hierbij staan het leveren van kwaliteit, het meedenken met de opdrachtgever, betrouwbaarheid en professionaliteit centraal. U bent bij TMG grondwerken aan hét adres als het gaat om alles wat in en om de tuin moet gebeuren!

Tuinontwerp

Wanneer u een nieuw tuinhuis wilt laten plaatsen in uw tuin, is het belangrijk om een idee te hebben hoe u dit gerealiseerd wilt hebben. Hier komt een tuinontwerp van uw ideale tuindesign bij kijken. Uiteraard kan TMG Grondwerken dit voor u uit handen nemen of uitgebreid advies geven hierover. Samen zullen wij een tuin ontwerpen waar u zich thuisvoelt! Het tuinontwerp kan variëren in grootte, zo kan het een beplantings- en verlichtingsplan bevatten. Maar wanneer u alleen een tuinhuis wilt laten plaatsen, dan zal het ontwerp hierop gefocust zijn. Als het tuinontwerp voldoet aan uw wensen, zal TMG Grondwerken beginnen met de aanleg van uw droomtuin.

Waarom TMG Grondwerken?

TMG Grondwerken gaat altijd op een professionele manier te werk, met onze 20 jaar ervaring kunnen wij aan iedere tuinwens voldoen. Naast particuliere tuinaanleg, kunnen wij ook projectbouw voorzien van tuinaanleg. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan het plaatsen van erfafscheidingen tussen nieuwbouwwoningen. Ook bent u bij TMG Grondwerken aan het juiste adres voor de bestrating van uw tuin, het aanleggen van een terras of vlonder, vijvers en gazons! Wij werken vanuit de vestigingsplaats in Wijdewormer, maar kunnen u in de gehele regio Noord-Holland van dienst zijn!

Interesse in het laten plaatsen van een tuinhuis?

Bent u geïnteresseerd in het laten plaatsen van een tuinhuis door TMG Grondwerken? Of wilt u meer informatie over één van onze andere diensten? Neem gerust contact met ons op! Wij zullen vervolgens alle mogelijkheden met u bespreken!

Volg ons ook op Facebook!