Bestrating Noord-Holland

Bent u op zoek naar een partij die uw tuin van een mooie bestrating kan voorzien in de regio Noord-Holland? Zoek dan niet verder! TMG Grondwerken is de ideale partner voor het laten bestraten van uw tuin. Wij zijn een bekende naam in de regio Noord-Holland en hebben al meer dan 20 jaar ervaring in alles wat met tuinen te maken heeft.De bestrating van uw tuin is onderdeel van de gehele uitstraling van uw tuin. Het is dan ook belangrijk dat uw bestrating op de juiste manier gelegd is en dat het past bij de sfeer die u in uw tuin wilt creëren! U bent dan ook bij onze stratenmakers altijd in goede handen. Tijdens de bestrating van uw tuin slaan wij de voorbereiding nooit over. Door uw tuin eerst te egaliseren zorgen wij voor een vlakke ondergrond waardoor de tuin optimaal bestraat kan worden. We vertellen u graag meer over onze werkwijze en de mogelijkheden

Bestrating op maat

Bij de bestrating van uw tuin luisteren we uiteraard eerst naar uw wensen. Waarschijnlijk heeft u al een bepaald idee over hoe uw tuin eruit moet komen te zien. De bestrating van tuinen is er in vele verschillende soorten en maten. Wij denken graag met u mee en weten hoe belangrijk het is om tot de juiste keuze te komen.

De mogelijkheden zijn eindeloos. U kunt bijvoorbeeld denken aan het laten bestraten van terrassenopritten of gehele tuinen. Daarnaast speelt ook de materiaalkeuze een grote rol. Kiest u voor klinkers, betonklinkers, betontegels of toch natuursteen? TMG Grondwerken zorgt ervoor dat u altijd met plezier kunt genieten van een schitterende tuin.

De diensten van TMG Grondwerken

Bij TMG Grondwerken staat de klant centraal. Onze ervaren specialisten kunnen dan ook vrijwel iedere klus voor u uitvoeren. Bovendien denken we graag met u mee en zijn we pas tevreden wanneer u dat ook bent.

Naast het verzorgen van de bestrating van uw tuin bent u bij ons ook aan het juiste adres voor het aanleggen van vijversgazonsschuttingenvlondersbeschoeiingen en damwanden. Hiernaast kunnen wij bij TMG Grondwerken ook de complete aanleg van tuinen voor nieuwbouwprojecten verzorgen!

Meer informatie? Neem contact op!

Bent u geïnteresseerd in het laten uitvoeren van de bestrating van uw tuin in Noord-Holland door TMG Grondwerken? Of wilt u meer informatie over één van de andere diensten van TMG Grondwerken? Neem gerust contact met ons op! Wij staan voor u klaar en denken graag met u mee!

Volg ons ook op Facebook!