Tuintegels leggen

Tuintegels leggen

Het leggen van tuintegels is een klus waarvan u wilt dat het netjes gebeurt. Het vormt ten slotte de basis van de uitstraling van uw tuin. Bent u op zoek naar een professioneel en ervaren bedrijf dat de tuintegels in uw tuin kan leggen? Dan bent u bij de stratenmakers van TMG Grondwerken aan het juiste adres. Wij werken al 20 jaar uitsluitend op een vakkundige manier. Daarbij verzekeren wij u ervan dat uw tuin de sfeer gaat uitstralen waar uw voorkeur naar uit gaat.

Verschillende soorten bestrating

Wanneer u tuintegels wilt laten leggen is het van belang om te starten met een goede voorbereiding. Heeft u al een eigen ontwerp in gedachte? TMG Grondwerken helpt u graag met uw eigen ontwerp uitwerken, maar staat uiteraard ook klaar voor vakkundig advies wanneer u nog geen ontwerp heeft. Met uw wensen in gedachte zullen wij samen kijken wat een optimaal tuinontwerp is. Omdat de tuin tegenwoordig vaak dient als een verlengde van de woonkamer hebben wij ruime keuze in materialen en kleuren. Kiest u voor klinkers, betonklinkers, betontegels of toch natuursteen? TMG Grondwerken verzekert u ervan dat u met plezier zal gaan genieten van de bestrating van uw tuin, terras of oprit!

De ervaring van TMG Grondwerken

U kunt met een gerust hart het leggen van tuin- of terrastegels overlaten aan de specialisten van TMG Grondwerken. Met al 20 jaar ervaring werken wij altijd op een professionele en transparante manier. Wilt u TMG Grondwerken voor een andere klus inschakelen? Wij zijn u onder andere ook graag van dienst met het aanleggen of plaatsen van vijvers, gazons, schuttingen, vlonders en beschoeiingen. Ons werkgebied beperkt zich niet alleen tot de vestigingsplaats in Wijdewormer, maar strekt zich uit in heel Noord-Holland.

Interesse in het laten leggen van tuintegels? Neem contact met ons op

Bent u geïnteresseerd in het laten bestraten van uw tuin? Of wilt u meer informatie over de mogelijkheden van TMG Grondwerken? Neem gerust contact met ons op door het contactformulier in te vullen. Wij zullen u zo spoedig mogelijk voorzien van een antwoord.

  Uw naam *

  Adres *

  Postcode en Woonplaats *

  Uw telefoonnummer *

  Uw e-mailadres *

  Het betreft *

  een schutting plaatseneen tuin leeghaleneen tuin inrichtenbestrating aanleggeneen beschoeiing plaatseneen damwand plaatseneen schoolplein inrichten

  Hoe groot is het tuinoppervlak?*

  Wanneer wilt u dat het project aanvangt? *

  Omschrijving werkzaamheden / project *


  Houd u er rekening mee dat veel mensen ons voor deze zomer hebben gereserveerd en dat we door drukte soms even tijd nodig hebben om te reageren. Desalniettemin zijn we u graag van dienst!